lütfen arama terimlerinizi giriniz

Özel Arama

 Afyonkarahisar’ın Gazlıgöl Beldesinde bulunan Grand Özgül Termal Tatil Köyünde 79 metrekare lüks daireler ve 140 metrekare lüks villalar bulunmaktadır. Dairelerde ve villalarda merkezi uydu sistem, site içi dahili telefon ve termal su bulunmaktadır. Tatil köyünde fizyo terapi, elektro terapi, fizik rehabilitasyon, ozon terapi ve detoks tedavisi olabileceğiniz Fizik Tedavi Kliniği bulunmaktadır.
Sosyal tesisler 1 de bay bayan Türk hamamı, dalga havuzları, açık yüzme havuzları, aquaparklar, kapalı yüzme havuzları, termal jakuziler, buhar banyoları, macera odaları, saunalar, fitness center, terapi odaları, jet duşlar, ayak ve kar banyoları bulunmaktadır.
Sosyal tesisler 2 de restourant, alış veriş merkezi, mescit, lunapark, mini golf sahası, atv turları, at binicilik okulu, doğa yürüyüşü, tarihi ve turistik geziler, cep sineması, internet kafe, çocuk parkları, ayak ve kar banyoları bulunmaktadır.
Dairelerde uydu sistemi, çift balkon, LCD TV, yerden ısıtmalı, site içi telefon, hilton lavabo, yangın algılama, ses ve ısı izolasyonu bulunmaktadır. Ayrıca dış kısımda otopark kamera sistemi, çevre kamera sistemi ve 24 saat güvenlik bulunmaktadır.
Şirket toplantısı ve seminerler için 500 kişilik toplantı salonu bulunmaktadır.

1-SAĞLIK BOYUTU: SPA (su ile gelen sağlık) tüm dünyada artık yükselen bir trend olmuştur. Doğal kaplıca suları kür tedavisi şeklinde kullanıldığında (21 banyo), vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir ve mevcut hastalıkların tamamında belirli oranlarda iyileştirici etki yaratır. Afyon Gazlıgöl bölgesi Frigyalılardan günümüze 5000 yıllık şifa kaynağı suya sahiptir. 35 minerale sahip olan bu su mineral özellikleri bakımından Dünyada 2. Avrupa'da 1. sıradadır. Gazlıgöl termal suları 4 farklı kullanım şekliyle ön palna çıkmaktadır. *Banyo *İçmece *Buhar (inhalasyon) *Çamur banyosu
Uzmanlara göre bir suyun kaplıca suyu olabilmesi için içinde 8 adet maden eriyiği ve minerali içermesi gerekmektedir. Bu açıdan baktığımız zaman Gazlıgöl ‘de mevcut olan suyun içerisinde 35 adet maden eriyiği ve mineral vardır. Karbondioksit oranı yüksek olması nedeni ile Kalp ve Damar hastalıklarına şifa olduğu bilinmektedir.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi birimlerince tedavi amacıyla Termal merkezlere gönderilen hastaların şikayetlerinde%85-90 civarında bir azalma olduğu bildirilmektedir. Gazlıgöl suyu ihtiva etmiş olduğu maden eriği ve mineral zenginliği açısından hem banyo, hem de içmece olarak fayda sağladığı uzmanlar tarafından sıkça dile getirilmektedir. İrili ufaklı 514 hastalığa şifa kaynağıdır.
Grand Özgül Termal Tatil Köyü modern bir SPA merkezi olarak her dairesinde bulunan kür havuzu ve klasik türk hamamı konforunu yaşatmaktadır. Ayrıca Türkiye de bir ilki gerçekleştirerek böyle bir tesissin içinde sevkli-sevksiz hasta kabulü yapan tam teşekküllü hastane hizmetini de sunmaktadır.

2-TATİL BOYUTU: Grand Özgül Termal Tatil Köyü sağlık açısından sağladığı faydaların yanı sıra 3 kuşağın birkilte keyifli bir tatil yapabilmesi için tüm imkanları sunmaktadır. Termal havuzlar, açık kapalı yüzme havuzları, aqua parklar, masaj salonları, fin hamamı, buhar banyoları, saunalar, fitness salonları, çamur banyoları ve güzellik merkezi, basketbol-futbol sahaları, at binicilik kursu, go-kart pisti, yapay sörf havuzları, paintball sahası, mini golf sahaları, yürüyüş parkurları gibi 5 yıldızlı konfora sahip her türlü sosyal aktiviteyi sunmaktadır.

3-YATIRIM BOYUTU: Grand Özgül Termal Tatil Köyünden yer sahibi olduğunuzda yıllık 10 gün kullanım hakkına sahip olduğunuz 78 m2 tüm eşyasıyla kullanıma hazır tapulu mülkünüz olur. Tapular devre mülk tapuları gibi değildir. Devre mülk tapularında dönemler sabittir ve tapuda yazar örneğin: 1 mayıs 15 mayıs gibi. Devre mülk tapuları 19 yıllık 29 yıllık gibi sürelidir. Oysa bizim tapularımız Ömür boyu 1/35 olarak kat irtifakı tapusudur, iskan alınınca kat mülkiyetine çevrilecektir. Yani ömür boyu ve evlatlarımıza bırakabileceğiniz bir tapusu var.Yerinizi ilk yılki kuradan sonra her yıl 3'er ay atlamalı dönemlerde kullanırsınız. İlk yıldan sonra eğer siz yerinizi kullanmak istemez ya da anlaşmalı 5 yıldızlı otellerle takas imkanından faydalanmak istemezseniz diğer seçeneğiniz kiralamadır. Projemiz tamamlandığında günlük kira bedeli günlük minimum 150 TL civarında ön görülmektedir. Mülkünüz 10*15=1500TL gelir elden edebilirsiniz. Ayrıca dairelerinizin tesliminden sonraki satış fiyatlarının en az 2-3 misli olması ön görülmektedir. Şirket ek bir taahhütname ile geri alım ve kiralama garantisi vermektedir. 78 m2 lik 1+1 stüdyo daireler kür havuzlu, 2 balkonlu, LCD televizyonundan buzdolabına, mutfak araç gereçlerine kadar tüm eşyasıyla 4 kişinin rahatlıkla konaklayacağı konforu sağlamaktadır.
Gazlıgöl Suyunun Faydaları: Cilt hastalıkları, mide rahatsızlıklarında, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde, böbrek ve safrakesesi taş ve kumları dökmede, idrar yolları rahatsızlıklarında, kalp ve damar hastalıklarında, romatizmal bel ve sırt ağrılarında, kireçlenmede, kırık-çıkık sonrası tedavilerde ve kadın hastalıklarında Gazlıgöl termal suyu etkilidir.

Böbrek ve idrar yolları hastalıkları: Kronik ve ödemsiz
böbrek iltihabları, mesane iltihabı, idrar taşlarıyla ilgili
hastalıklarda; karbonatlı, hidrokarbonatlı sulardan faydalanılır. Bu suların prostata iyi geldiği tespit edilmiştir.
Deri Hastalıkları: Bütün deri hastalıklarında; tuzlu, kükürtlü ve çamurlu sula...rdan faydalanılır.
Hormonel hastalıklar: Bu hastalıklara, radio-aktiviteli Sular iyi gelir.Göz Hastalıkları: Kükürtlü ve iyotlu sulardan faydalanılır.
Kadın hastalıkları: Bu konuda doktor
tavsiyesi olmadan kaplıca tedavisi uygulanması doğru olmaz. Ateşli
kadın hastalıklarında ve hamile kadınlarda kaplıca tedavisi son derece
dikkatli ve mutlaka hekim gözetiminde yapılmasında fayda vardır.
Bunların dışında Aybaşı bozuklukları, kronik rahim hastalıklarında;
kükürtlü, çamurlu ve radio-aktiviteli sulardan faydalanılır.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Her hafta Sonu İstanbul'dan ve Türkiyenin birçok yerinden Ücretsiz Tanıtım Turlarımız ile Afyon Gazlıgöl de Yapımı Devam Eden Özgül Termal Tatil Köyüne Eşiniz ile Birlikte gidebilmek ve Projeler ile ilgili bilgi almak için:
Mustafa KABLAN
0535 657 6763 – 0544 513 3600
Mail : adresim1976@hotmail.com - kablanx@hotmail.com
Şu anda İnşaat aşamasında olup %50 si biten projemizde, fiyatları çok uygun olan Hisseli gayrimenkuller bittikten sonra fiyatları 2-3 katına çıkacağı tahmin ediliyor. Daha taksitlerinizi ödemeden kazanmış olacaksınız.Projeden aldığınızda neler kazanacaksınız.
1-Her sene 10 gün SAĞLIKlı bir tatil.(Bütün sene hastalıklardan korur)
2-Turistlere iş adamlarına kiraya verme imkanı.Direk peşin kirasını Şirketimizden alabilirsiniz.
3-Oradaki yerinize farklı anlaşmalı yerlerde TATİL imkanı..Uludağ--Antalya v.s.
4-Proje bitimine kadar yeriniz 2-3 kat değerlendiği için YATIRIM yapmış olursunuz.
5-Ayrıca danışman olarak çalışabilirsiniz.

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
kaplicadunyasi

Copyright © 2008 - TÜRKİYE KAPLICALARI - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template