lütfen arama terimlerinizi giriniz

Özel Arama

Afyon Gazlıgöl Aydın Termal Tatil Köyü hakkında bilgi :

Tatil köyü dublex ve stüdyo daireleri olmak üzere çok katlı kalınabilecek evlerden oluşmaktadır.
Dublex evler bir salon salomanje, açık mutfak, üç oda, wc, banyo, 2 x 2 x 1,40 metre olmak üzere havuzlu ve barbekülü villadan oluşmaktadır.Stüdyo daireler 55 m2 olup bir salon, mutfak, bir yatak odası, banyo, wc ve 2 x 1,40 x 0,80 metre havuzlu odadan oluşmaktadır.

Site içerisinde alış veriş merkezi, restorant, cafeler, çay ve çocuk bahçeleri, piknik alanları, her türlü sporun yapılabileceği spor tesisleri, mescit sıcak sulu olimpik yüzme havuzu, fizik rehabilitasyon merkezi ve en önemlisi kükürt oranı yüksek dünyanın su kalitesi yönünden ilk 3 içerisindedir.

Kükürtlü su kaplıca tedavisi için kişilerin şifa bulabileceği bir kaplıca bulunmaktadır. Bu kaplıcada erkek, bayan havuzlu banyo yapılabilecek bölümler, saunalar, buharlı terleme odaları, aletli jimnastik salonları, çamur banyoları ile teşekkülden oluşan kükürtlü suyun 37—38 derecede bulunan modern bir kaplıca sizlerin hizmetinde olacaktır. Bu tesisler 7 günlük dönemler olup her yıl dönerli, her mevsimde kaplıcaya gitme şansına sahip olacaksınız.
Evler içinde ve duş imkanı için 10 km uzaklıkta iyi su temin edilmiş ve siteye akıtılmıştır. Havuzlarda sıcak suyu ılıştımak için yine 80 metrelik kuyudan basan ve mineraller taşıyan su çıkanlıp dinlenme havuzuna akıtılmaktadır. -
Ayrıca site içini de görebileceğiniz kapalı devre sistemi ve uydu bağlantılı televizyon yayın sistemi bulunmaktadır.

Ağustos ayında suni kar yağdırılıp 160 metre yüksekliğinde kayak yapabileceğiniz kartopu oynayabileceğiniz kapalı suni karla kaplı bir kayak merkezi için devletin ciddi bir çalışması mevcut olup kış zevkinizi de tatmin edebilme şansına sahip olacaksınız.
Döneminizde herhangi bir özel, devlet üniversite hastanelerinden tatil köyümüzde bulunan fizik rehabilitasyon hastanesine sevk yaptırıp muayene olma şansınız bulunmaktadır. Ayrıca döneminizde de doğrudan başvuru ile bu imkanı kullanabilirsiniz.

Kat mülkiyeti tapusu verilip çocuklarınıza ömür boyu bırakabileceğinjz bir tatil merkezi, istediğiniz zaman satabileceğiniz bir gayrimenkule sahip olabilirsiniz.
Şu anda tatil köyümüzün 9£ 60’ı bitmiş 2010’da faaliyete geçecektir. Ömür boyu site gider payı yıllık ücreti 100 Euro’dur. 103 villa ve sosyal tesisler bitmiş ve kullanılmaktadır.
Örneğin; herhangi bir yıl devreniz süresini tatil köyünde geçirmek istemiyorsanız
a) Kiraya vererek gelir elde etme şansına sahipsiniz.
b) Site bittiğinde devre değişim sistemiyle deniz sahillerinden 5 yıldızlı otelde hakkınızı kullanabiline Çalışmaları da sürmektedir.
Not: Her Pazar sabah 7:30 ücretsiz otobüslerimiz Aydın Termal Tatil Köyü’ne tanıtım için gitmektedir. Çay servisleri ikramımızdır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
kaplicadunyasi

Copyright © 2008 - TÜRKİYE KAPLICALARI - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template