lütfen arama terimlerinizi giriniz

Özel Arama

Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Belediye Belgeli tesis belediye iştiraki olan Yüntaş A.Ş tarafından işletilmekte olup, tesis bünyesinde toplam 16 adet banyolu apart, 32 adet banyosuz apart otel ve 9 adet villa bulunmaktadır. 12 ay açık olan ve 200 yatak kapasiteli tesiste termal havuzlar ve banyolar bulunmaktadır.

Gazlıgöl Termal Kaplıcalarımızda Siz değerli misafirlerimize farklı konaklama imkanı sunabilmek için;

A- B Bloklardan oluşan iki farklı Apart odalarımız mevcuttur.
A Blok Apart odalarımızda ; Televizyon, Buzdolabı ve Mutfak bulunmakta olup Termal Halka açık havuzlarımızdan yararlanılmaktadır. 32 adet olan bu odalarımız 2 , 3 ve 4 yataklı olarak grublandırılmıştır.

B Blok Apart odalarımızda ; 2 odalı 4 yataklı , 2 odalı 5 yataklı veya 3 odalı 5 yataklı olmak üzere grublanmış odalarımız ve içersinde Mutfağı, Küvet tipi Banyosu ile Siz değerli konuklarımızı Termal tatilin keyfini çıkarmaya bekliyoruz.

Ayrıca gün içersinde gelip gitmek isteyen misafirlerimize Saatlik Aile banyolarımız mevcut olup içersinde 1 oturma odası , Wc si , özel Havuzu mevcuttur.

Siz değerli Misafirlerimiz nasıl bir tatil geçirmek istediklerine karar verip Afyonkarahisar konuseverliğinin kucaklayacağı Termal Tatile bekliyoruz.
Afyon’un Kuzeyinde yer alan Gazlıgöl Kaplıcası İl merkezine 25 Km. uzaklıktadır. Ulaşımın kolay sağlanabildiği Gazlıgöl Termaline Hem Karayolu ( Afyon - İhsaniye ) hem de Demir Yolu ile ( Afyon - Kütahya - Eskişehir ) ulaşım imkanı mevcuttur.

Tel.No : 0 272 273 61 31 (4 hat)
Faks No : 0 272 273 63 87

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
kaplicadunyasi

Copyright © 2008 - TÜRKİYE KAPLICALARI - is proudly powered by Blogger
Smashing Magazine - Design Disease - Blog and Web - Dilectio Blogger Template